tiistai 5. maaliskuuta 2013

Mitä vaan suuruuteen haippaa, mistä ääni kuuluu

Joo tässä pienen oman loman jäläkee oon taas back in the business ja voisin kertoo mitä nyt viime viikkoina on oikee tapahtunu. Esimmäinen viikko, jollon en kirjottanu oli mulle yhtä helvettiä. Mulla oli koko viikon ajan tosi paha olla ja vitutti niin juman perkeleesti. Noh, kaikki kuitenkin korjaantui sillä, kun katsoin yhden elokuvan. Kyllä yhden elokuvan. Elokuvan nimi on Charlie St.Cloud ja pääosassa näyttelee Zac Efron, joten mikä ettei. Mutta siis tosissaan se on tosi hyvä elokuva sellaisille, jotka ovat vatvoneet jonkun tärkeän ihmisen tai eläimen kuolemaa jo kauan. No en kyllä tiiä että auttaako se kaikkia, mut mua ainaski autto ja heti on ollu paljon helpompi olla. 


Noh sitten seuraavaan viikkoon. Koko viikko oli melkosta vilinää ja vilskettä, kun suunniteltiin Ratrace-tapahtumaa. Niille jotka eivät tiijä mikä on ratrace, niin se on koululaisille semmone tapahtuma Haapaveellä, jossa esitellään lähialueen kouluja. Illalla siellä on sitten esiintyjiä, kuten tänä vuonna oli justimus ja jvg. Noh jos jotakuta kiinnostaa, et millasta meijän pisteelä oli niin täältä löytyy kuvia. Jäin sitten iltatapahtuman jälkeen kaverille yötä ja lauantaina palasin Opistolle. Opistolla sitte Tanjan kaa pelleiltii ja kuolattii kännykänkuoria ebaystä ja sunnuntaina pestii pyykkiä, et riittää seuraavalle viikolle.


 Ja kyllä, multa meni katu-uskottavuus...

 Ja sitte alko viimene viikko enne lomaa ja koko ajan oli semmone polte persuuksissa, ku tiesi et kohta päässee lomille. Mitään ihmeellistä ei kai tapahtunu, suunniteltiin kehitysvammasten diskoa ja ruotsi loppu viimeinki♥. Sitten ku perjantaina pääsin bussista, otettiin iskän kaa suunnaks Oulu jä kävin ostaa itelleni uuen puhelimen. Siitä lähtien loma on menny puhelinta nakuttaessa ja kyllä sunnuntaina kävi kaks yläasteella samalla luokalla ollutta kaveria morottamasa mua ja eilen sitte kävin sukulaisilla. Tänään sitte Bea tulee meille yötä ja saa nähä mitä me keksittää;) (Ok luultavasti vaa mähötää sohovalla ja pelataa sanajahtia).



Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti